Podcast, episode 10

Søskende til et barn med alvorlig sygdom eller handicap er en særlig ramt gruppe af pårørende. I dette første af flere afsnit om søskende taler vi med Christine, der er mor til to raske piger og en dreng med et alvorligt handicap. Hun fortæller blandt andet om det anderledes forældreskab og hvad det har gjort ved søskenderelationerne på godt og ondt i deres familie.

Du finder seneste episode HER

2 tanker om “Podcast, episode 10”

  1. Tusind tak for en rigtig god podcast med nærvær og konkrete ideer til hvordan man kan støtte og give opmærksomhed til søskende som har en bror eller søster med et handicap. Vil det være ok at jeg linker til den fra vores blog?
    Hilsen og god sommer
    John

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *