Podcast, episode 6

I årets første podcast er emnet Corona.
For snart 12 måneder siden ændrede Corona hverdagen for de fleste. Store dele af landet har i kortere og længere perioder været lukket ned og vi har allesammen skulle forholde os til nye begreber som smittetryk, kontakttal, flokimmunitet og værnemidler.

I familier med børn eller unge med alvorlige sygdomme eller handicaps kan Corona, for nogle, have betydet at de nærmeste har oplevet en større (ekstra) grad af bekymringer, agtpågivenhed og stress. Men har alt været dårligt under Corona?
Det taler vi om i episode 6 af ramt.nu podcast.

Grundet de aktuelle retningslinier, hvor alle opfordres til at se så få som muligt, arbejde hjemmefra og aflyse alt hvad der kan aflyses, har vi i denne episode valgt at dele os op, således at Louise er med via telefonen imens Malene sidder alene i hjemmestudiet. Dette kan af og til høres på lyden, men vi håber alligevel, at I har lyst til at lytte med.

Du finder vores senesteste podcast HER.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *