Podcast, episode 5

I episode 5 af vores podcast er emnet det “Det udvidet forældreskab”. Vi taler om de mange forskellige opgaver og roller, der er forbundet med at være forældre til et barn med alvorlig sygdom eller handicap. 

Louise gennemgår relevant teori og undersøgelser på området. Blandt andet denne publikation fra FamilieFokus.

Malene bidrager med egne erfaringer. Hun gennemgår blandt andet hvor stor en berøringsflade og professionelt netværk, som hun har skullet forholde sig til i løbet af de sidste 11 år.  Hendes søns behov og sygdom har flere gange ændret sig over tid. Det har krævet omstrukturering, fleksibilitet, omtænkning og ind i mellem også flere eller nye/andre professionelle i deres liv. 

Listen er meget lang. Igennem årene er nye kommet til, nogle er vedblevet imens andre er forsvundet igen. 

Her kan I se hvilke personer, instanser og institutioner, som Malene og hendes familie aktuelt har kontakt med, alene på baggrund af hendes søns sygdom/handicap. Kontakten er enten på daglig, ugentlig, månedlig eller årlig basis.

Du finder vores nyeste podcast HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *