Podcast, episode 2

Forleden havde vi besøg af filminstruktør og forfatter Anne-Grethe Bjarup Riis, til en snak om nogle af de svære følelser man kan opleve, når ens barn bliver ramt af en alvorlig og livstruende sygdom.

Anne-Grethe er aktuel med bogen “I Guds rige”, hvor hun modigt og ærligt beskriver, hvor ramt hun blev, da hendes søn Gilbert blev ramt af cancer. Anne-Grethe beskriver i sin bog, blandt andet, hvordan hun har følt sig svigtet af sit nærmeste netværk, i forbindelse med Gilberts sygdom og netop følelsen af svigt er det væsentlige tema i episoden.

Det er en vigtig og ærlig episode, hvor vi går helt tæt på noget af alt det svære, i et forsøg på at normalisere, generalisere og nedbryde tabuer og ideer om, at følelser kan være forkerte.

Du finder vores podcast HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *